(Foto: Rob van Dullemen).

Sneltesten voor scholieren met toetsweek en herexamens

Met de laatste toetsweek op de middelbare scholen voor de deur opent de GGD de sneltestlocatie voor scholieren. Leerlingen kunnen als ze coronagerelateerde klachten hebben terecht bij de teststraat aan de Verbeekstraat in Leiden. Binnen een uur weten ze dan of ze naar school kunnen of niet.

Vanaf maandag kunnen scholieren zich daar laten testen. De deuren zijn open van 8.00 uur tot 15.30 uur. De uitslag van de sneltest wordt binnen een uur per sms toegestuurd.

De sneltest mogelijkheid voor leerlingen met toetsen of herexamens loopt tot 16 juli, de start van de zomervakantie. Het maken van een sneltestafspraak kan tussen 08.00 – 17.00 uur bij het callcenter van de GGD HM via 085 – 078 28 78. Buiten deze tijden kun je mailen naar vragenovercorona@ggdhm.nl.

 

Advertentie

Leiden Maatschappij Onderwijs Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×