Politie zoekt getuigen van overval Vlechtbaan

De politie is op zoek naar de dader van een woningoverval in Leiderdorp. Daarbij werd woensdagmiddag een 24-jarige vrouw overvallen door een nog onbekende man in een PostNL-jas met in zijn handen een kartonnen doos. De man drong rond 15.30 uur haar woning aan Vlechtbaan binnen en ging er met een onbekend geldbedrag vandoor.

Toen er werd aangebeld, deed de bewoonster open omdat ze inderdaad een pakketje verwachtte. De man duwde de vrouw opzij en drong de woning binnen. Hij bedreigde de vrouw met een steekwapen en eiste geld. Vervolgens doorzocht hij de woning en ging er uiteindelijk met een onbekend geldbedrag vandoor.

Signalement
De overvaller is een man van ongeveer 1.80 meter, mogelijk rond de 25 jaar met een slank postuur. Hij droeg een zwarte pet, een zwart mondkapje en hij had een PostNL-jas aan. Er zat ook een embleem van PostNL ter hoogte van de rechterschouder. Daaronder droeg hij een zwarte broek, mogelijk van het merk Nike.

De politie zoekt getuigen die iets verdachts hebben gezien in de omgeving van de Vlechtbaan in Leiderdorp op woensdagmiddag 16 juni rond 15.30 uur. “Ieder detail kan helpen in de zoektocht naar de verdachte van deze woningoverval.” De politie komt ook graag in contact met iedereen die in de omgeving van de Vlechtbaan een videodeurbelsysteem heeft of een camera in de auto of aan de gevel heeft. Iedereen met informatie of tips kan bellen met 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

112 Sleutelstad Leiderdorp Woningoverval Vlechtbaan

Meer in dossier Woningoverval Vlechtbaan

Meer in dossier Woningoverval Vlechtbaan


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×