Jelle van der Walle ging voor Sleutelstad de straat op om de Oranjekoorts te meten. (Video: Yoni Heijmans).

Sleutelvraag: Wat verwachten Leidenaren van Nederland-Oostenrijk?

Na de spannende wedstrijd tegen Oekraïne maakt het Nederlands Elftal zich op voor de clash met Oostenrijk. Een tweede overwinning zorgt al voor een plaats in de volgende ronde op het EK. Sleutelstad ging de straat op met de vraag: wat verwacht jij van de wedstrijd?

Oostenrijk staat momenteel 23e op de wereldranglijst. Een plek hoger dan Oekraïne, maar dat zorgt bij veel Leidenaren niet voor extra spanning. De verwachtingen zijn namelijk hoog! Al dan niet in het oranje gekleed voorspellen Leidse voorbijgangers de wedstrijd. Ook laten zij hun licht schijnen op het verdere verloop van het EK. “We halen de finale!” Met het vertrouwen zit het dus wel goed.

Leiden Sport Sleutelvraag


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×