(Foto's: Regio15).

Politie haalt man met verward gedrag uit water

Een man die op de Jan van Houtkade ter hoogte van de Sint Jacobsgracht het water van de singel in sprong, trok eind van de middag nogal wat bekijks. De man zwom heen en weer tussen de Kaiserstraat en de Doezastraat en stak daarbij zijn middelvinger op naar agenten die op de kant stonden en hem maanden om uit het water te komen.

Toen hij weigerde om naar de kant te komen, werd een politieboot ingezet. Toen die arriveerde zwom de man naar de kant en klom bij de Boisotkade uit het water. Daar werd hij door enkele agenten aangehouden en in de boeien geslagen. Vervolgens werd hij naar een inmiddels klaarstaande ambulance gebracht. Het zou gaan om een bekende van de politie die vaker verward gedrag vertoont.

112 Sleutelstad Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×