Bekijk hier haar verhaal. (Video: Robbert van Cleef).

Leidse kappers vliegen elkaar in de haren over naam: 'Ik ben er mentaal kapot van'

Ga je naar kapsalon Promise in de Leidse Breestraat of naar Promise I tweehonderd meter verder aan de Lange Mare? Er is snel verwarring bij de klant die geknipt wil worden, want waar heb je nou de afspraak? De 23-jarige eigenaresse van Promise aan de Breestraat is ten einde raad: ze verliest inkomsten doordat de nieuwkomer Promise I dezelfde naam gebruikt. Ze eist voor de rechter dat de kapsalon aan de Lange Mare de naam van de zaak verandert.

De zaak heeft een enorme impact op Kawin Barwari: eerst had ze met de corona-crisis te maken en in november kwam ze erachter dat haar oud-collega’s 200 meter verderop een nieuwe zaak hadden geopend onder dezelfde naam.

 

Kawin Barwari van kapsalon Promise vertelt haar verhaal. (Foto: Robbert van Cleef).

Economie Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×