Homme Rodenhuis (links). (Foto: Hélène Wiesenhaan).

Fysiotherapeuten SportFysioLeiden naar Olympische Spelen

Twee fysiotherapeuten van SportFysioLeiden reizen binnenkort namens de Nederlandse Atletiekunie binnenkort af naar Tokyo. Roel van Opdorp en Homme Rodenhuis gaan TeamNL bijstaan om de sporters goed voorbereid en fit aan de start te krijgen.

Van Opdorp is begonnen met een specifieke voorbereiding tijdens een trainingsstage in het Zwitserse Sankt Moritz waar hij de lange afstandslopers begeleidt tijdens een hoogtestage. Met een korte tussenstop in Nederland reist hij daarna af naar Japan.

Rodenhuis heeft een langere periode om zich voor te bereiden. Hij begeleidt de sporters die deelnemen aan de Paralympische Spelen. Eind augustus gaan de Paralympische Spelen van start.


Roel van Opdorp (Foto: Roel van Opdorp).

Leiden Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×