Huldiging Lucaas van Strien tijdens de verenigingsbarbecue. (Foto: PR).

Grote waardering voor Lucas van Strien: 75 jaar lid van FBL

De 88-jarige Lucas van Strien is zondag gehuldigd vanwege zijn 75-jarig lidmaatschap van de Leidse drumfanfare FBL. Van Strien ontving de eremedaille in brons van de Koninklijke Nederlandse Muziek Organisatie.

In 1946 werd Van Strien lid van de ‘Sint Franciscusband Leiden’. In de eerste 40 jaar heeft hij achtereenvolgens trommel, trompet en bariton gespeeld. Ook was Van Strien in die periode actief als penningmeester. Al 35 jaar geleden is Van Strien benoemd tot erelid van de vereniging. Nu is hij vooral aanwezig bij ledenvergaderingen en andere verenigingsactiviteiten.

Naast Lucas van Strien zijn ook Gerard Mark, Marlène Mark en Matthijs van Egmond gehuldigd vanwege hun 12,5-jarig lidmaatschap.

Leiden Maatschappij


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×