(Foto: Google Maps).

Sumatrastraat vanaf 16 augustus twee weken afgesloten voor verkeer

De Leidse Sumatrastraat is toe aan onderhoud en gaat van 16 tot en met 29 augustus volledig op de schop. Al het doorgaand verkeer wordt omgeleid via aanwijzingen op informatieborden. Ook worden verkeersregelaars ingezet om het verkeer in goede banen te leiden.

Naast het aanbrengen van een nieuwe asfaltlaag worden ook enkele verkeerskundige verbeteringen doorgevoerd. De meest belangrijke wijzingen zijn onder andere dat fietsers meer ruimte krijgen. Ook de bushaltes worden aangepast zodat zij beter toegankelijk worden en parkeervakken krijgen een betere indeling. Tijdens de werkzaamheden worden voorbereidingen getroffen voor de aanplant van bomen. Later dit jaar, in het plantseizoen van november tot en met februari, krijgen de bomen hun nieuwe plek.

De woningen blijven tijdens de werkzaamheden bereikbaar. Zwembad De Zijl is tijdens de werkzaamheden vanaf de kant van de Willem de Zwijgerlaan te bereiken.

Leiden Leiderdorp Maatschappij


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×