Fietsen die langer dan 14 dagen gestald staan worden weer weggehaald. (Archieffoto: Sleutelstad).

Fiets fout, is weer fiets weg

Fietsen die te lang gestald worden bij het centraal station worden weer weggehaald door de gemeente Leiden. Gedurende de coronamaatregelen handhaafde de gemeente niet op de maximale stallingsduur. Maar die tijd is nu weer voorbij omdat de stallingen overvol raken.

In de twee bewaakte stallingen bij Leiden Centraal is de maximale stallingsduur van 28 dagen op 15 juli weer ingegaan. Voor de gemeentelijke fietsenstallingen rond Leiden Centraal; Lorentz, Zeezijde, Taxistandplaats plus de onbewaakte fietsenstallingen, worden fietsen vanaf 1 september weer verwijderd die langer dan 14 dagen geparkeerd staan.

Leiden Maatschappij


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×