Sleutelstad radio is straks niet meer via de kabel te beluisteren, maar nog wel via 107.5 FM en digitaal.

Ziggo stopt op 3 augustus met radiodoorgifte via de kabel

Ziggo schakelt op dinsdag 3 augustus de analoge radio via de kabel uit. Vanaf dat moment zijn radiostations niet meer te ontvangen via de analoge kabel. Voor Sleutelstad betekent dat bijvoorbeeld dat er niet meer geluisterd kan worden via 102.4 kabel.

Ziggo is al een tijdje bezig met het uitfaseren van de kabel en begin augustus is de regio Sassenheim, waar ook de Leidse regio onder valt, aan de beurt. In september 2020 stopte de provider ook al met het aanbieden van analoge televisie. Ziggo is de laatste aanbieder die stopt met het doorgeven van de analoge signalen.

De radio-uitzendingen van Sleutelstad blijven na 3 augustus analoog te beluisteren via 107.5 FM en digitaal via KPN, Ziggo, DAB+ en via de Sleutelstad website.

Maatschappij Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×