Corbulotunnel. (Video: RijnlandRoute).

Drone maakt alvast ritje door nieuwe Corbulotunnel

De werkzaamheden in de Corbulotunnel zijn nog in volle gang. Onzichtbaar voor de buitenwereld werken talloze werklui onder de grond aan de tunnel die eind 2022 voor het verkeer wordt opengesteld. Dan kan iedereen gebruikmaken van de weg die de A4 en de A44 met elkaar verbindt.

Het bouwteam vloog onlangs met een drone door de tunnel en filmde de ontwikkeling van de werkzaamheden. Er wordt onder andere nog gewerkt aan dwarsverbindingen die de twee tunnels met elkaar verbindt; de vluchtroute bij een calamiteit. Ook laat de drone zien dat de toekomstige weg steeds meer vorm krijgt.

Leiden Maatschappij Oegstgeest Voorschoten Zoeterwoude RijnlandRoute


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×