(Foto's: Regio15).

Arrestatieteam valt Leidse woning binnen en rekent verdachte in

Een arrestatieteam van de politie heeft vanavond een persoon aangehouden die even daarvoor iemand zou hebben bedreigd met een vuurwapen. Bij de inval in een woning aan de Zaanstraat werd gebruik gemaakt van een luide knal en lichteffecten om de verdachte te desoriënteren. Na de aanhouding is er ook een wapen in beslag genomen.

Na de melding van een bedreiging verzamelden agenten zich in de loop van de avond in kogelwerende vesten rond de woning en werd de omgeving afgezet. Vervolgens werd een arrestatieteam opgeroepen zoals dat gebruikelijk is als er vuurwapens in het spel zijn, aldus een woordvoerder van de politie.

Het arrestatieteam is de woning uiteindelijk op spectaculaire wijze binnengegaan en heeft één persoon aangehouden. De arrestant is snel na de aanhouding overgebracht naar het politiebureau. De politie onderzoekt nog of het aangetroffen vuurwapen een echt wapen is, of dat het om een nepvuurwapen gaat.

 

Advertentie

112 Sleutelstad Leiden Arrestatieteam in Zaanstraat


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×