(Foto: Robbert Beurse).

Sinterklaasintocht Zoeterwoude-Dorp op de tocht

Zoeterwoude moet het mogelijk voortaan doen zonder intocht van Sinterklaas. Dat heeft de Stichting Dorpsfeest Zoeterwoude besloten. “In verband met de maatschappelijke veranderingen hebben we besloten om te stoppen met het organiseren van de jaarlijkse intocht van Sinterklaas in Zoeterwoude dorp”, vertelt Jacintha Paardekooper namens de organisatie.

“De organisatie van dit feest moet ook voor ons als organisatie leuk blijven en die lol is er niet meer”, zegt Paardekooper. Ze hoopt dat er anderen zullen opstaan om de organisatie van de intocht op zich te nemen. “Wij willen graag onze kennis, contacten en attributen overdragen aan een volgende groep enthousiastelingen.”

SDZ beraadt zich op dit moment over een eventuele andere festiviteit in het winterseizoen. “Zodra hier meer over bekend is, horen jullie weer van ons.

Advertentie

Maatschappij Zoeterwoude Sinterklaasintocht Zoeterwoude


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×