Magic Circus treedt op in Leidse regio. (Foto's: Piet-Hein Oud).

Het Magic Circus doet de Leidse regio aan

Het Magic Circus komt weer naar de stad. Van 17 tot en met 29 augustus slaat het circus zijn tent op in Leiden, Leiderdorp, Voorschoten en Oegstgeest.

Sinds de corona-versoepelingen in juli mag het Magic Circus weer spelen. Het moderne circus komt met een nieuwe voorstelling genaamd Øpfang. Dit begrip dateert uit de tijd van de Vikingen. Historisch onderzoek leert dat zij niet alleen woestelingen waren, maar ook familiemensen. Vikingen koesterden gastvrijheid oftewel Øpfang. Magic Circus is ook graag weer gastvrij en spant voor zijn bezoekers een maatschappelijk en cultureel vangnet om hen klaar te stomen voor het nieuwe normaal met rondrazende raddraaiers, maanlandingen en hangvolwassenen.

In het circus moeten bezoekers van 12 jaar en ouder uit verschillende huishoudens anderhalve meter afstand houden. Vaccinatiebewijzen of corona-testen voor een bezoek zijn daarom niet nodig.

Kortingsbonnen
Kaarten zijn online verkrijgbaar via magic-circus.nl of vanaf een uur voor aanvang van de voorstelling aan de circuskassa. In winkels met een circusposter en online zijn kortingsbonnen te vinden voor een Kind Gratis actie.

De tent staat van dinsdag 17 tot en met donderdag 19 augustus bij de Winkelhof in Leiderdorp, van zaterdag 21 tot en met maandag 23 augustus bij winkelcentrum Lange Voort in Oegstgeest, op dinsdag 23 en woensdag 24 augustus op het Burgemeester van der Haarplein in Voorschoten en van donderdag 26 augustus tot en met zondag 29 augustus in Leiden bij Het Groenoord.

Advertentie

Cultuur Maatschappij Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×