(Foto's: Emile van Aelst).

Coördinator Femke Mens neemt afscheid van Jeugddorp Leiden

De kinderen en vrijwilligers van Jeugddorp Leiden hebben vrijdagmiddag afscheid genomen van coördinator Femke Mens. Na twee weken plezier werd het Jeugddorp swingend afgesloten en zijn ook de nieuwe coördinatoren voor 2022 gepresenteerd: Okke Wisse en Jordi Piket.

Nadat ze al zo’n tien jaar vrijwilliger was bij het Jeugddorp, begon Mens vijf jaar geleden als coördinator. Om Jeugddorp goed te laten verlopen zijn er elk jaar een heleboel vrijwilligers nodig en die vrijwilligers werden tot dit jaar aangestuurd door haar. Afgelopen vrijdag was het tijd om de sleutel van het dorp – letterlijk – door te geven aan haar opvolgers.

Tijdens een feestelijke afsluiting van deze editie namen de twee nieuwe coördinators de sleutel in ontvangst. Voor Mens waren er nog de nodige bedankjes, waaronder een chocoladereep uit handen van Buzz-coördinator Kirsten Zitman, haar voorganger.

Aan het einde van Jeugddorp waren er uiteraard ook nog de nodige prijzen te verdelen voor de gebouwde hutten. Onder meer de schoonste hut, mooiste bouwwerk en de groep met de beste samenwerking vielen in de prijzen. De volgende editie van Jeugddorp is in de zomer van 2022.

Advertentie

Leiden Maatschappij


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×