3 October Vereeniging zoekt figuranten voor Grote Optocht

Of de Grote Optocht op maandag 4 oktober door Leiden trekt is nog niet zeker, maar de 3 October Vereeniging is wel begonnen met de voorbereidingen. Zo worden er vanaf nu figuranten gezocht om mee te lopen in de kleurige stoet.

“Nog anderhalve maand en dan is het zover. Leidens Ontzet”, zegt Marc Newsome van de pr-commissie van de vereniging. “Natuurlijk blijft het door corona nog wel spannend of we alles kunnen vieren zoals we het gewend waren.” Wat er wel of niet door kan gaan, wil het bestuur van de 3 October Vereeniging op 1 september beslissen. Dat vertelde voorzitter Rik Kamps eerder aan Sleutelstad.

Wie zich wil aanmelden voor een rol tijdens de Grote Optocht, kan dat doen via de speciale website www.figuranten-3october.nl. Mensen die al eerder meededen, kunnen daar inloggen. Nieuwelingen moeten eerst een account aanmaken en kunnen zich vervolgens opgeven.

Advertentie

Cultuur Leiden Maatschappij Leidens Ontzet 2021


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×