(Foto: Chris de Waard).

Albert Heijn wil nieuwe supermarkt aan Hoge Rijndijk

Aan de Hoge Rijndijk 4 in Leiden komt een nieuwe vestiging van Albert Heijn. De vergunning om het pand geschikt te maken voor een supermarkt is inmiddels aangevraagd.

Op dit moment zit in het pand De Nieuwe Start, een winkel in tweedehands goederen. Wanneer dat bedrijf vertrekt, is niet bekend. Eigenaar Fred Stouten van het kringloopbedrijf wil er niets over kwijt en verwijst naar Albert Heijn.

Een woordvoerder van Albert Heijn bevestigt de plannen voor een nieuwe supermarkt in Leiden. “Wij willen inderdaad graag een mooie, nieuwe Albert Heijn-winkel aan de Hoge Rijndijk realiseren.” Wanneer de verbouwing start en hoe groot de winkel wordt, kon ze nog niet zeggen.

Advertentie

Economie Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×