De laatste dag van de eerste groep eerstejaars heeft de EL CID er op zitten. (Foto's: Emile van Aelst)

EL CID Dag 3: Sporten en drinken en afscheid nemen

Basketbal, dammen, frisbee, voetbal, een trampoline-workout en boksen. Dag drie van de EL CID, de introductieweek voor eerstejaars studenten, stond in het teken van sport. En af en toe een biertje op een van de vele feesten bij de studentenhuizen en verenigingen. Of in een van de Leidse parken. Want ook daar was gisteren van alles te doen.

De GGD testte op deze dag 1065 studenten in het sneltestcentrum in het voormalige V&D-gebouw op corona. Drie daarvan testten positief.

Dag drie was tevens de laatste fysieke dag van de eerste helft van de eerstejaars. Vanaf morgen komt de tweede helft van de EL CID-deelnemers de stad bezoeken. Ook hen wacht een fysiek programma van drie dagen.

Fotoverslag van activiteiten in park Matilo door Emile van Aelst:

Advertentie

Leiden Maatschappij EL CID 2021


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×