Samardo Samuels. (Foto: ZZ Leiden).

Basketballer krijgt werkvergunning niet rond: ZZ Leiden voorlopig zonder Samardo Samuels

Zorg en Zekerheid Leiden Basketball moet het voorlopig stellen zonder Samardo Samuels. De 32-jarige Jamaicaan, die drie seizoenen in de NBA speelde, beschikt nog niet over de juiste papieren om in aanmerking te komen voor een werkvergunning in Nederland.

“Het is voor ons een onverwachte en fikse tegenvaller”, erkent Marcel Verburg, voorzitter van Zorg en Zekerheid Leiden Basketball. “Door de coronapandemie is het verkrijgen van een werkvergunning voor een speler die uit Jamaica afkomstig is tegenwoordig een stuk lastiger dan een werkvergunning verkrijgen voor een Amerikaan. We hopen dat alles snel opgelost kan worden.”

Advertentie

Leiden Sport Samardo Samuels


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×