Samardo-Samuels
Samardo Samuels. (Foto: ZZ Leiden).

Samardo Samuels toch niet naar ZZ Leiden Basketball

Zorg en Zekerheid Leiden Basketball en de Jamaicaanse center Samardo Samuels hebben besloten het eerder deze maand gesloten contract per direct weer te ontbinden. De verwachte duur van de procedure om in aanmerking te komen voor een werkvergunning in Nederland is dusdanig lang dat het zowel voor Zorg en Zekerheid Leiden als Samuels beter is het contract geen doorgang te laten hebben.

“Het is spijtig dat Samuels dit seizoen niet in een shirt van Zorg en Zekerheid Leiden is te bewonderen,” zegt ZZ-voorzitter Marcel Verburg. “Maar nu kan Samuels ingaan op aanbiedingen van andere clubs en hoeven wij ook niet in de wachtkamer te blijven zitten.”

De technische staf van Zorg en Zekerheid Leiden Basketball gaat nu niet naarstig op zoek naar een vervanger. De club wil de voorbereiding op het nieuwe seizoen niet verstoren, al wordt niet uitgesloten dat later in het seizoen alsnog een vervanger voor Samuels wordt aangetrokken.

Advertentie

Leiden Sport Samardo Samuels


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×