(Foto: Wijkvereniging Merenwijk).

Taartenbakkers gezocht voor 'Heel de Merenwijk Bakt'

Mensen die graag taarten bakken kunnen op 25 september de uitdaging aangaan bij ‘Heel de Merenwijk Bakt’. Wijkvereniging Merenwijk organiseert deze wedstrijd ter ere van het vijftigjarig bestaan van de Merenwijk. De Leidse bakker Christiaan de Witt geeft leiding aan een deskundige jury.

Iedereen van veertien jaar en ouder kan deelnemen aan de bakwedstrijd. Is de taart lekker? Ziet het er smakelijk uit? Is het idee origineel? Op deze vragen zal de kritische jury haar oordeel baseren. De jury geeft een belangrijke tip mee: “Let er bij het bedenken van je taart op dat alles in balans blijft.”

Opgeven voor ‘Heel de Merenwijk Bakt’ kan door een email te sturen naar 50jaar@wv-merenwijk.nl. Er is plaats voor 25 bakkers. De wijkvereniging adviseert bakkers daarom zich zo snel mogelijk op te geven.

Jubileum
De Merenwijk is dit jaar vijftig geworden. Dat is voor de wijkvereniging genoeg reden om op 25 september een verjaardagsfeest te organiseren. Op dit feestje worden er verschillende activiteiten georganiseerd. Bij de Kopermolen is er de Verenigingendag en in het pop-up museum zijn verschillende activiteiten, waaronder de uitreiking van het eerste Merenwijk-magazine. Door de hele Merenwijk heen loopt een speurtocht. Zie voor het volledige programma de website van Wijkvereniging Merenwijk

Mede-organisator Sylvia Bos over de wedstrijd

Advertentie

Leiden Maatschappij


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×