Handhavers Melissa en Amy in actie tijdens een horecacontrole in coronatijd. (Foto's: Rob van Dullemen).

Leidse handhavers op televisie bij Veronica

Vier Leidse Buitengewoon Opsporingsambtenaren (BOA) zijn de komende tijd te zien in het televisieprogramma ‘Overtreders’ van Veronica. Vanaf vrijdag 10 september geven Melissa, Johan, Amy en Joost een kijkje achter de schermen van het handhaversvak.

“We worden gedurende onze hele dienst gevolgd, zowel in uniform als tijdens burgerdiensten”, vertelt Melissa. “Ik vind het belangrijk om te laten zien dat wij als handhaving meer doen dan alleen maar bekeuringen uitdelen of volgens de burger ‘playmobil politie’ zijn.”

In de eerste uitzending op 10 september sporen de BOA’s in Leiden twee winkeldieven op om ze vervolgens aan te houden. Verder wordt in Zeeland een illegaal feest beĆ«indigd en schopt een jongeman in Amsterdam tegen de auto van de handhavers waarna hij wordt aangehouden.

Het televisieprogramma Overtreders is iedere vrijdagavond om 22.00 uur te zien op Veronica.

Advertentie

112 Sleutelstad Leiden Maatschappij


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×