Irene Pronk neemt de sleutel van de schouwburg in ontvangst. (Foto: Emile van Aelst).

Nieuwe directeur Stadsgehoorzaal/Schouwburg Irene Pronk neemt sleutel in ontvangst

Irene Pronk is de nieuwe directeur van de Leidse Schouwburg en Stadsgehoorzaal. Zij volgt directeur Nanette Ris op. Ris gaat na ruim zes jaar met pensioen. Pronk werd welkom geheten in de Stadsgehoorzaal.

Vanaf 1 september is Pronk officieel de nieuwe algemeen directeur van de Leidse Schouwburg en Stadsgehoorzaal. Symbolisch kreeg zij daarom de sleutel van Schouwburg overhandigd. Een kleine ceremonie vond plaats; het echte afscheid van Ris staat nog op de planning.

Foto’s gemaakt door Emile van Aelst.

Advertentie

Cultuur Leiden Maatschappij


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×