(Foto: Emile van Aelst).

Live radio met verhalen over halve eeuw Merenwijk

In verband met het 50-jarig bestaan van de Merenwijk worden er de komende tijd tal van activiteiten georganiseerd. Een daarvan is een radioprogramma met als naam ‘Radio Merenwijk’ dat op vrijdag 10 en vrijdag 17 september wordt gemaakt vanuit het pop-up wijkmuseum in winkelcentrum De Kopermolen.

Chris de Waard sprak met Erik Olijerhoek over de radioprogramma’s die hij gaan maken over de Merenwijk.

Programmamaker is Erik Olijerhoek. Hij gaat tijdens de twee uitzendingen die elk twee uur duren, verhalen ophalen voor het 50-jarige jubileum dat eind september wordt gevierd. De  programma’s worden online uitgezonden, maar zijn ook te beluisteren via de radiofrequenties van Sleutelstad. Het programma is beide vrijdagen te beluisteren tussen 10.00 en 12.00 uur.

Advertentie

Leiden Maatschappij


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×