(Foto's: Chris de Waard).

Voedselbank en AH in actie: 'Op een lege maag kun je niet leren'

De Voedselbank is in samenwerking met Albert Heijn een grote actie gestart gericht op het ontbijt van kinderen, ‘Op een lege maag kun je niet leren’. Vorig jaar steeg in Nederland het aantal kinderen die afhankelijk zijn van een voedselbank met bijna 10 procent naar 37.000.

Klanten kunnen bij de Albert Heijn filialen in Leiden, Leiderdorp en Oegstgeest ontbijt producten doneren aan de Voedselbank Leiden en omstreken. De ontbijtproducten zijn speciaal geselecteerd en staan bij elkaar gegroepeerd in de winkel zodat het makkelijk voor klanten is om de producten uit te zoeken. Alle producten zijn gericht op een voedzaam ontbijt voor gezinnen met kinderen.

Zaterdag staan vrijwilligers van de voedselbank bij de verschillende AH filialen om producten in ontvangst te nemen. De actie duurt tot en met 12 september.

 

 

Leiden Leiderdorp Maatschappij Oegstgeest


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×