(Archieffoto: Sleutelstad).

Veiling met een Missie zoekt weer kavels om op te bieden

Veiling met een Missie in Zoeterwoude is weer begonnen met het verzamelen van spullen en activiteiten om te veilen. Zoals altijd worden er kavels aangeboden door lokale ondernemers en buurtbewoners uit de omgeving. De veiling vindt plaats in de laatste week van oktober.

Met de opbrengst van de veiling worden vijftien maatschappelijke projecten in twaalf verschillende landen financieel gesteund. Het zijn projecten waar Zoeterwoudenaren of hun familieleden direct bij betrokken zijn.

Er wordt van alles aangeboden bij de veiling. Niet alleen voorwerpen of artikelen worden geveild maar ook activiteiten en ervaringen. Zo werden er bij de vorige editie veel diners en excursies aangeboden. Zodra de kavellijst af is, komt die op de website te staan van Veiling met een Missie.

Het liefst ziet de organisatie dit jaar weer een fysieke bijeenkomst in het Muziekcentrum. Dat kan alleen als vrijwel alle coronamaatregelen nog deze maand worden losgelaten. Daarom bereid men zich op dit moment voor op een online veiling.

Organisator Jack Luiter was in de uitzending van De avond met Robbert om te vertellen over Veiling met een missie.

Advertentie

Maatschappij Zoeterwoude


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×