Anna Rasouli met haar dochter Almira.

Anna Rasouli geeft judoles aan groep 3 en 4

De Leidse vechtsportinstructeur Anna Rasouli gaat een judotoernooi organiseren voor schoolkinderen in groep 3 en 4. Bovendien wil ze clinics geven aan de basisschooljeugd. “Het is goed om jong te leren vallen en om respect te hebben voor je tegenstander.”

Rasouli is enthousiast over trainen met kinderen. “Ik geef training in verschillende vechtsporten in verschillende categorieën. Maar met kinderen bezig zijn vind ik heel leuk om te doen.” Het schoolsporttoernooi richt zich op het plezier. “We gaan heel veel lol maken met elkaar. Er is dan ook geen winnaar, iedereen krijgt een medaille.”

Leiden Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×