(Foto: Regio15).

Marrakech Lounge nog zeker zes weken dicht

De spoedsluiting van de Marrakech Lounge in de Leidse Herenstraat wordt met tenminste zes weken verlengd. Burgemeester Henri Lenferink doet dit om de omgeving van de horecazaak te beschermen tegen herhaling.

“Dit soort dingen gebeurt nooit zomaar”, zei burgemeester Lenferink eerder in een toelichting op de schietpartij op  3 september waarbij maar liefst vijftien kogels op het pand zijn afgevuurd. Twee in de voordeur van de shishalounge en de rest in de ramen links en rechts van de toegang. De burgemeester neemt de beschieting van de Marrakech Lounge hoog op en verlengde vandaag de sluiting tot vrijdagmiddag 29 oktober.

De gemeente gaat ook in gesprek met buurtbewoners. In een digitale bewonersbijeenkomst wordt vanavond gesproken over de impact van het schietincident op de Marrakech Lounge in de Herenstraat.

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×