(Foto: Robbert Beurse).

Ook Voorschoten heeft een duurzaamheidsfonds

Net als de meeste andere gemeenten in de regio heeft de gemeente Voorschoten nu ook een Duurzaamheidsfonds opgericht. Groepen inwoners met een duurzaam idee kunnen subsidie aanvragen voor een bedrag tussen de 500 en 7.500 euro. Met het fonds wil de gemeente duurzame initiatieven stimuleren.

Gisteren bekeken de leden van de commissie Wonen, Ruimte en Groen van de Voorschotense gemeenteraad een presentatie van de werkgroep ‘Krimwijk Duurzaam!’ van de Belangenvereniging Krimwijk. “Een inspirerend verhaal, dat laat zien hoe betrokken inwoners bereid zijn om mee te denken over de praktische mogelijkheden voor een duurzamer dorp. Hoe ze bovendien ondernemend genoeg zijn om daar dan ook samen concrete stappen in te zetten”, vertelt raadslid Paul ’t Lam na afloop.

Alle spelregels en voorwaarden zijn terug te vinden op de website van de gemeente.

Duurzaamheid Maatschappij Politiek Voorschoten


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×