(Foto: RijnlandRoute).

Werkzaamheden Vrouwenweg op tijd klaar voor Leiden Marathon

De werkzaamheden aan de RijnlandRoute op de Vrouwenweg lopen vertraging op. Oorspronkelijk zou de weg weer open gaan op vrijdag 17 september, maar dat is inmiddels 8 oktober geworden. De Leiden Marathon kan in het weekend al gebruik maken van de Vrouwenweg, vanaf maandag 11 oktober is de weg weer open voor al het verkeer.

De werkzaamheden duren langer omdat de situatie in de ondergrond anders en complexer is dan vooraf bekend. Voor de projectontwikkelaar betekende dit dat er een vernieuwd ontwerp gemaakt moest worden.

Op de Vlietweg, ter hoogte van de parkeerplaatsen nabij brasserie Cronesteyn, vinden inmiddels ook werkzaamheden plaats. Door de werkzaamheden is de weg naast de brasserie grotendeels afgesloten. De geschatte einddatum van de werkzaamheden is vrijdag 22 oktober 2021.

Leiden Maatschappij Sport RijnlandRoute


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×