(Foto: Casper Chaudron).

De Sleutels stelt vast team samen voor renovaties

Woningcorporatie de Sleutels werkt de komende jaren bij renovaties samen met drie nieuwe partners. Tot zeker 2025 werken de vier organisaties samen door eigen activiteiten af te stemmen met anderen omdat zij eerder of later een rol spelen in hetzelfde traject.

Het doel van de samenwerking is om honderden woningen in Leiden te verduurzamen. Daarvoor wordt straks onderling kennis uitgewisseld. Ook kost het door de samenwerking minder tijd om werkzaamheden op te starten bij het renoveren van woningen.

De vier organisaties die in het zogenoemde ketenpartnerschap zitten zijn woningcorporatie de Sleutels, bouwbedrijf Ballast Nedam, bouwbedrijf Hemubo en architectenbureau Heembouw. De voordelen van de samenwerking zijn dat partijen sneller kunnen communiceren en zo sneller werken, aldus de corporatie.

Leiden Maatschappij


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×