(Foto: Anne-Martine Gielis).

Karolien Florijn gehuldigd bij roeivereniging Die Leythe

Roeister Karolien Florijn won afgelopen zomer een zilveren medaille op de Olympische spelen in Tokyo. Dit weekend werd ze hierom gehuldigd bij de roeivereniging waar ze op 14-jarige leeftijd haar roeicarriers begon: Die Leythe.

De vereniging organiseerde zaterdag eerst een onderlinge wedstrijd. Daarna werden Florijn en haar coach Ed Maan gehuldigd. “Als vereniging zijn wij uiteraard ontzettend trots op Karolien. Maar ook op haar broer Finn, die na een positieve coronatest de rest van de spelen in quarantaine heeft moeten doorbrengen”, vertelt de voorzitter van Die Leythe Talitha van Haasteren.

Ook aanstormend talent Rosy Janssen en Merle Combé met hun coach Theo Noordman, die een internationale medaille gewonnen hebben, werden in het zonnetje gezet.

Leiden Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×