(Foto: Wereld Natuur Fonds/Jochem Myjer).

Apetrotse Jochem Myjer ambassadeur Wereld Natuur Fonds

Jochem Myjer is sinds vandaag ambassadeur van het Wereld Natuur Fonds. Myjer gaat zich inzetten voor de Nederlandse natuur. “Als WNF-ambassadeur wil ik zoveel mogelijk mensen weer een beetje meer verliefd maken op onze unieke natuur”, licht Myjer toe. “Want als je ergens verliefd op bent, ga je er vanzelf zuinig op zijn.”

Vorige week vertelde Myjer dat hij vanaf 15 oktober vier keer te zien is in de nieuwe televisieserie Jochem in de Wolken. Hij vliegt daarin in een luchtballon over de vier mooiste natuurgebieden van Nederland. Als bijna-bioloog, en dus vanaf vandaag officieel WNF-ambassadeur, vertelt Myjer met zijn aanstekelijke passie en humor op een unieke manier vanuit een luchtballon over onze Nederlandse natuur. Het Wereld Natuur Fonds is inhoudelijke samenwerkingspartner voor dit programma.

(Video: Wereld Natuur Fonds/Jochem Myjer).

Leiden Maatschappij


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×