(Foto: Theaterplaats).

De Theater4daagse in herfstvakantie

Jeugdtheaterschool Theaterplaats organiseert in de herfstvakantie een theater4daagse in de Sterrentuin in Leiderdorp. Kinderen van 8 tot en met 12 jaar krijgen dan de kans om intensief theaterles te volgen.

Tijdens de Theater4daagse kunnen de kinderen vier dagen lang acteren, zingen en veel bewegen. “Dat is niet alleen leuk, maar ook leerzaam”, vertelt theaterdocent Heléne Kok. De Theater4daagse is door haar ontwikkeld, samen met Manouk Martens en Robin Wolkers. Het drietal verzorgt ook de lessen. Met een groep kinderen maakt elke docent binnen vier dagen een theaterpresentatie.

De Theater4daagse is van maandag 18 tot en met donderdag 21 oktober 2021 en wordt alle dagen gehouden van 9.30 tot 13.30 uur in het theater van de Sterrentuin aan de Van Diepeningenlaan 69 in Leiderdorp. Aanmelden kan via www.theaterplaats.nl.

Cultuur Leiderdorp


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×