(Foto: Rob van Dullemen).

GGD stopt eind oktober met prikbussen

De GGD-prikbus staat nog tot eind oktober elke vrijdag tussen 11.00 en 17.00 uur op het Kooiplein in Leiden-Noord. Vanwege het slechter wordende weer stopt de GGD vanaf 1 november met de inzet van de prikbussen in de regio. Vanaf dat moment gaat de GGD verder met kleinschalige vaccinatie-acties met mobiele prikteams.

Iedereen van 12 jaar of ouder kan nog op 15, 22 en 29 oktober zonder afspraak een prik met het Pfizer-vaccin halen bij de prikbus. Daar is ook altijd een corona-arts aanwezig die vragen kan beantwoorden over corona en de vaccinaties.

Meer informatie staat op www.ggdhm.nl/vaccinatielocaties-corona.

Leiden Maatschappij


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×