Enkele bewoners met Piet-Hein Erdman van ontwikkelaar Green Real Estate, wethouder Fleur Spijker, CEO Richard Dallinga van Green Real Estate en locatiemanager Els Annard van de Gemiva-SVG Zorggroep. (Foto's: PR).

Complex voor beschermd wonen in de Lammenschansdriehoek geopend

Samen met de nieuwe bewoners heeft wethouder Spijker woensdag wooncomplex Hestya officieel geopend in het Kanaalpark in Leiden. Hestya biedt zelfstandig wonen met een steuntje in de rug voor cliënten van Gemiva en De Haardstee.

Hestya is door Green Real Estate ontwikkeld. Het bedrijf verhuurt de zeventig woningen aan de Gemiva SVG-groep en aan De Haardstee.

Die laatste huurt er 23 appartementen op de vierde en vijfde verdieping waar een kleinschalige woonvoorziening is gehuisvest voor mensen met een licht verstandelijke beperking. Gemiva SVG-groep huurt 47 appartementen in Hestya ten behoeve van mensen die (nog) niet op eigen kracht en zelfstandig mee kunnen doen in de samenleving.

Leiden Maatschappij


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×