Medea Hempen. (Foto: CDA Leiderdorp).

Medea Hempen lijsttrekker CDA in Leiderdorp

Voor de komende gemeenteraadsverkiezingen is Medea Hempen de nieuwe lijsttrekker van het CDA in Leiderdorp. “Ik ben vereerd en ga graag de uitdaging aan”, zegt ze. De Leiderdorpse CDA-afdeling heeft haar unaniem verkozen.

Hempen is sinds 2018 raadslid en werkt als freelance tekstredacteur voor uitgevers en non-profitinstellingen. Daarnaast is ze actief als vrijwilliger bij Schaakvereniging Leiderdorp en de St. Josephkerk in Leiden. In de huidige raadsperiode was ze onder andere actief op het gebied van jeugdzorg, veiligheid en groenvoorziening.

“Ik voel mij verbonden met Leiderdorp. Hier ben ik opgegroeid en groeien nu ook mijn kinderen op. De centrale ligging, de vele voorzieningen en de groene polders maken Leiderdorp een fijne plek om te wonen. En dat moet zo blijven. Daarvoor wil ik me de komende jaren ook weer sterk maken”, zegt Hempen.

Oog
Hempen neemt de leiding over van fractievoorzitter Mirjam van der Stelt. Zij was niet beschikbaar voor het lijsttrekkerschap. Samen met de hele fractie steunt Van der Stelt de keuze voor Hempen. “Ik heb haar leren kennen als een gedegen, vasthoudend raadslid met oog voor de medemens en de Leiderdorpse samenleving”, aldus Van der Stelt.

Leiderdorp Politiek


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×