(Foto: Media TV).

Brandgevaar en verborgen woonruimte bij controle Zoeterwoude

De algemene controle van de gemeente, politie en Omgevingsdienst bij zes bedrijven op industrieterrein Grote Polder in Zoeterwoude-Rijndijk leverde vorige donderdag voldoende aanknopingspunten voor extra onderzoek op. Dat zegt de gemeente bij een bericht over de resultaten van de controle.

Tijdens de onaangekondigde controle is onder andere een onjuiste opslag van gasflessen aangetroffen en in een van de panden ontbrak een brandwerende kast voor de opslag van gevaarlijke en brandbare stoffen. Ook is in een pand een verborgen woonruimte ontdekt die daar niet is toegestaan. Bij verschillende panden was het afval van de bedrijven op een onjuiste manier buiten gezet.

Met de bedrijven waar tekortkomingen zijn vastgesteld zijn afspraken gemaakt, de verschillende diensten houden de komende tijd in de gaten of dat wordt opgelost.

112 Sleutelstad Zoeterwoude


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×