(Foto's: Regio15).

Ook Defensie zoekt naar vermiste persoon 't Joppe

De zoekactie op ’t Joppe naar de vermiste persoon gaat ook vandaag onverminderd door. Sinds dinsdag zijn ook duikers van de Defensie Duikgroep aanwezig om te zoeken naar de vermiste persoon in en rondom ’t Joppe tussen Leiden en Warmond.

Hierbij maakt men onder andere gebruik van speciale sonar-apparatuur van Defensie en het Dregteam SOAD dat de beschikking heeft over dreg-apparatuur die de kans om het slachtoffer te vinden vergroot. Dat team maakt deel uit van het Landelijk Team Onderwater Zoekingen van de politie.

Een woordvoerder van de politie bevestigt de uitbreiding van de zoekactie naar de vermiste persoon met de inzet van Defensie. De identiteit van de vermiste persoon is bij de politie bekend. Om wie het gaat en wat de vermissing precies inhoudt, wil de politie vanwege privacyredenen niet zeggen.

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×