(Foto: Chris de Waard).

Fietsenstalling onder taxistandplaats week eerder gereed

De opgeknapte fietsenstalling bij de taxistandplaats is vanaf zaterdag weer volledig open. Het is de aannemer gelukt om de werkzaamheden een week eerder dan gepland af te ronden. De rekken zijn vernieuwd en fietsers kunnen hier weer dagelijks parkeren, tussen 6.00 uur ’s ochtends en 1.00 uur ’s nachts. Er is plaats voor ongeveer tweeduizend fietsen.

Wel wordt nog gewerkt in de fietsenstalling aan het vervanging van de verlichting door LED-lampen. Ook moeten de mussenhuisjes nog worden vervangen. Voor de werkzaamheden hoeft de stalling niet dicht.

Lorentz
De fietsen die voor het begin van de werkzaamheden nog in de rekken stonden, zijn tijdelijk verplaatst naar de fietsenstalling Lorentz. Dat geldt ook voor de fietsen die nog stonden in de rekken op het Morssingelterrein. Fietsers kunnen hun fiets tot eind november ophalen in Lorentz, ook dagelijks tussen 6.00 uur ’s ochtends en 1.00 uur ’s nachts.

Leiden Maatschappij


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×