Bedrijfsleider Pieter van Staveren van IJscafé Danice showt zijn specialiteit: de Tiramisu ijstaart. (Foto: Dorpsmarketing Oegstgeest).

Horeca Oegstgeest start actie 'Favourites Oegstgeest'

Met een bijeenkomst bij IJscafé Danice in Winkelcentrum Lange Voort is maandag de actie ‘Favourites Oegstgeest‘ van start gegaan. De actie van de Oegstgeester horeca loopt tot en met 30 november. De deelnemende bedrijven zetten in die periode hun specialiteiten in de spotlight.

“Het horeca-aanbod in Oegstgeest is divers: van snackbars tot brasseries en van eetcafés tot (top)restaurants”, zegt dorpsmarketeer Marjolijn van der Jagt. “Wat de horeca verbindt, is hun passie voor eten en dat brengen ze nu tot uitdrukking in deze gezamenlijke actie.”

De deelnemers zijn Restaurant de Jonker, De Gouwe, Kin Sushi, China House, Domino’s Oegstgeest, Kasteel Oud Poelgeest, IJscafé Danice, Het Beleg van Oegstgeest, Brasserie Hemels, Snackbar ’t Haasje en Toko Lekki. Voor de bezoekers is er nog een online actie. Wie een foto van een Favourites Oegstgeest gerecht op social media deelt met als vermelding de hashtag #favouritesoegstgeest maakt kans op een ‘Terug naar Oegstgeest’-pakket van Dorpsmarketing Oegstgeest.

Economie Oegstgeest


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×