(Foto’s: Hakan Pedük).

‘Multicourt’ Visser ’t Hooft geopend door basketballers ZZ

Met een vertraging van meer dan een jaar is deze week het nieuwe ‘multicourt’ van het Visser ’t Hooft lyceum aan de Kagerstraat officieel geopend. Begin 2020 was het sportveld net gereed gekomen maar toen moest de school noodgedwongen dicht vanwege corona. Deze week werd het multifunctionele sportveld alsnog officieel in gebruik genomen met een clinic van enkele topbasketballers van ZZ Leiden.

Het multicourt is een plek die geschikt is voor meerdere sporten. Twee jaar geleden werd begonnen met de aanleg van het sportveld op de plek van de tennisbaan van de school. Een donatie van een speciale stichting van SCOL, ‘Talenten van Franciscus’, maakte de realisatie mogelijk. De donatie voor het multicourt werd gegeven vanwege het 100-jarig bestaan van het Visser in 2019.

 

 

Leiden Maatschappij Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×