(Foto's: Casper Chaudron).

Lammermarktgarage kampt met vochtproblemen in technische ruimte

De Lammermarktgarage kampt met vochtproblemen in de technische ruimte die onder de grond zit. Vorige week is gestart met de reparatiewerkzaamheden. De bedoeling is dat het euvel verholpen is voor 17 december. Dan moet het plein namelijk weer dicht zijn voor de kerstmarkt die er komt te staan.

De reparaties die plaats hebben betreffen de kabels die op het dak van de ondergrondse garage liggen. Die gaan op drie verschillende plekken via een doorvoer naar de technische ruimte. Die doorvoeren moeten opnieuw aangelegd worden omdat er ook water doorheen komt. Ook de kabels zelf worden vervangen. De onvoorziene omstandigheid wordt door de bouwer van de parkeergarage opgelost.

Leiden Maatschappij


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×