(Foto: Pixabay).

RDOG heet voortaan Hecht

De Regionale Dienst Openbare Gezondheidszorg Hollands Midden (RDOG) heet voortaan Hecht. De organisatie vond het tijd voor een naam die zowel medewerkers als gebruikers van de aangeboden diensten meer aanspreekt. Hecht staat voor verbinden.

Directeur Publieke Gezondheid Sjaak de Gouw is enthousiast over Hecht. “De focus ligt op samen dat ene doel bereiken: een beter leven in Hollands Midden. De nieuwe naam geeft aan hoe wij willen werken aan dit doel en wat wij belangrijk vinden” legt hij uit.


Directeur Dennis Christmas vertelt in N071 over de naamswijziging.

Duidelijker
De algemeen directeur van Hecht sluit zich bij De Gouw aan. “Wij zijn hecht. Een zorg- en veiligheidsketen met 1.200 medewerkers die als doel heeft om 80.000 inwoners van 18 gemeenten een beter leven te bieden. Dat doen we in een hechte samenwerking. En dat is met deze nieuwe naam veel duidelijker”, vertelt Dennis Christmas in Nieuws071.

Intern
Christmas benadrukt dat de nieuwe naam niet alleen passender is voor de inwoners van het gebied. “Hecht verbindt ook de interne organisatie. Onze partners werken samen door ieder hun eigen stukje zorg te bieden”, zegt hij.

De namen GGD en Ambulancevoorziening Hollands Midden blijven overigens gewoon bestaan. Christmas: “Die zijn bekend, dat gaan we niet veranderen. Hecht komt daar als merk bij.”

Leiden Leiderdorp Maatschappij Oegstgeest Regio Voorschoten Zoeterwoude


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×