(Foto: Politie).

Politie Leiden Zuid deelt boodschappenlijstje voor kerstontbijt

De agenten van politie Leiden Zuid zetten zich ook dit jaar weer in voor de voedselbank. “In deze moeilijke koude tijd verdient iedereen een kerstontbijt”, zegt een agent. “Als politie Leiden Zuid hebben wij veel contact met de burgers in onze wijk in Leiden, Voorschoten en Zoeterwoude. Daarbij zien we ook armoede.”

“Wij dragen de kwetsbaren een warm hart toe en willen hen dan ook helpen en daar zetten wij ons voor in”, vertelt de politie. Ook dit jaar gebeurt dat door aandacht te vragen voor de Stichting Voedselbank Leiden en Omstreken. De Voedselbank heeft dit jaar een boodschappenlijstje gemaakt, met de producten voor een kerstontbijt.
– Hagelslag
– Krokante muesli noot
– Cornflakes en havermout
– Mix voor pannenkoeken
– Rozijnen
– Pindakaas naturel
– Ontbijtkoek
– Fruitbiscuits
– Houdbare melk

Vanwege coronamaatregelen kan de politie de donaties dit jaar niet op het politiebureau ontvangen. Iedereen met een kerstdonatie kan deze direct bij de Voedselbank aan de Willem Barentszstraat 37 in Leiden brengen. Voor het langsbrengen van de donatie is de Voedselbank geopend op:
– maandag 10.00 – 13.00 uur
– dinsdag 9.00 – 15.00 uur
– woensdagavond 18.00 – 19.00 uur
– donderdag 9.00 – 15.00 uur

Leiden Maatschappij Voorschoten Zoeterwoude


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×