Nieuwe bomen ter illustratie. (Foto: Charlotte Povel).

Stevenshof krijgt 69 nieuwe bomen

De gemeente Leiden heeft samen met een aantal bewoners uit de Stevenshof in totaal 69 plekken in de wijk gevonden voor de aanplant van extra bomen. Omdat het plantseizoen is aangebroken, zijn de voorbereidingen om de ondergrond geschikt te maken gestart. In de tweede helft van deze maand worden de bomen geplant.

Leiden werkt al geruime tijd aan het vergroenen van de Stevenshof. Bestrating in pleinen wordt vervangen door groen en ook inwoners helpen mee door het aanleggen van geveltuintjes en het beheren van boomspiegels. De gemeente biedt ondersteuning via het project Samen aan de Slag. Een onderhouds- en groencoach van de gemeente helpt bij de praktische kanten van de uitvoering.

Leiden Maatschappij


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×