(Video: Robbert Beurse).

Duizenden huishoudens zonder stroom

Door een grote storing bij Liander zitten duizenden huishoudens in het centrum van Leiden zonder stroom. Liander verwacht dat het tot 15.45 uur kan duren voordat de problemen zijn opgelost. Door de storing zitten ook de supermarkten van Albert Heijn aan de Hooigracht en Hoogvliet aan het Levendaal zonder stroom. De winkels zijn inmiddels gesloten. Ook veel andere winkels sluiten tijdelijk de deuren.

Ook op straat is de stroom uitgevallen. Daardoor werken op verschillende plaatsen de verkeerslichten niet. Ook de redactie van Sleutelstad is door de storing getroffen. Daardoor kunnen enkele programma’s op dit moment niet worden uitgezonden.

De stroomstoring treft in elk geval de volgende straten.

Leiden Maatschappij


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×