(Foto's: Regio15).

Avondwinkel overvallen in Breestraat

De politie is in het centrum van Leiden met meerdere eenheden op zoek naar een man die avondwinkel Rembrandt in de Breestraat heeft overvallen. Dat gebeurde rond 13.00 uur. Ook een politiehelikopter zoekt mee.

De dader is een lichtgetinte man man van ongeveer 1.85 meter lang. Hij heeft korte haar en droeg tijdens de overval een lange jas met een wollige voering. Verder droeg de man een spijkerbroek en een blauw mondkapje. Hij is weggerend in de richting van het Rapenburg.

Rond 14.30 uur meldt Burgernet dat de verdachte nog niet is gevonden. De politie doet verder onderzoek. Wie informatie heeft, kan bellen met 0900-8844.

112 Sleutelstad Leiden Overval op avondwinkel Rembrandt


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×