Supertrap. (Foto: PR).

Leidenaren gezocht voor 'It's raining again' videoclip

De Leidse Schouwburg en Stadsgehoorzaal doen een oproep aan Leidenaren om samen één videoclip te maken voor de show van de Nederlandse band Supertrap. Dit seizoen brengt deze band een ode aan ‘Breakfast in America’, het best verkochte album van de Britse band Supertramp uit 1979.

Leidenaren wordt nu gevraagd om een stukje van het Supertramp’s ‘It’s raining again’ te zingen en op te nemen met de smartphone. Alle stukjes worden gemonteerd tot één videoclip die wordt vertoond voor de show in de Stadsgehoorzaal op 3 december.

“In de regen, onderweg in de auto, achter op de fiets, paraplu in de hand of juist doorweekt”, doet een woordvoerder als suggestie. “Zing mee, neem jezelf al zingend op en stuur het door naar ons.” De woordvoerder benadrukt dat het beeld belangrijker is dan de ‘zangpartij’. “Maar meezingen is wel gewenst zodat de regisseur van de videoclip weet welk stukje je gezongen hebt. Film met je smartphone liggend, dus horizontaal, want zo is de beeldkwaliteit het beste. Stuur het fragment via we-transfer naar marketing@leidseschouwburg-stadsgehoorzaal.nl.”

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×