(Foto: Politie).

Politie waarschuwt: inbraakgolf Leidse regio

Bij de politie zijn de afgelopen week meerdere meldingen binnengekomen van inbraak in woningen in onder meer Leiden, Leiderdorp en Oegstgeest. Ook zijn diverse pogingen tot inbraak en insluipingen gemeld. De meeste inbraken vonden vorig weekeinde plaats.

In de Kooi in Leiden is tenminste één woning doelwit van inbrekers geworden. Uit Leiderdorp zijn meldingen gekomen uit de wijken Oranjepark, Zijlkwartier en Voorhof. In Oegstgeest zijn woningen in Oranjepark en Haaswijk getroffen. De inbrekers maakten onder andere gebruik van een breekijzer en een schroevendraaier om binnen te komen.

Bij verdachte activiteiten zegt de politie: “Bel direct 112. Slachtoffers van een inbraak bellen naar 0900-8844.”

112 Sleutelstad Leiden Leiderdorp Oegstgeest


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×